Bryggplats

Servicehus / El

I Marsviken, strax norr om Bråviken och söder om Oxelösund hittar du Vibäck10, ett skärgårdsparadis med möjligheter att stanna över natt även med båt. Vi har två bryggor med bommar. Vi har även en vik där man kan ligga på svaj. Våra betalande båtgäster har även tillgång till vårt fina servicehus. I servicehuset hittar du tvättstuga, duschar, toaletter och tvättstuga och bastu. Det finns möjlighet att beställa frukost i vårt café. I Caféet serveras sedan luncher, smörgåsar, bakverk, fantastiskt kaffe och vackra glassar hela dagen lång. Vi har en fin badstrand för våra badande gäster. El finns för övernattande brygggäster.

Bekvämligheter på Vibäck10

Sandstrand
Café
Servicehus
Bastu
Frukost
El
Servicehuset

Våra övernattande gäster i stugor, på våra ställplatser och bryggplatser har tillgång till servicehuset, året runt. Bastu och tvättstuga bokas i receptionen. Det är också i receptionen man hämtar nyckel.

Detta finns i Servicehuset

  • Toaletter
  • Bastu (Bokas i receptionen)
  • Tvättstuga (Bokas i receptionen)
  • Duschar

Tillgänglighet

Boka ditt boende

Välkommen till Vibäck10. Vi har stugor för 3, 4 och 6 personer med möjlighet att addera extrasängar. Det finns även ställplatser för husbil eller bryggplats för båten att boka över natten. 

Vi ser fram emot er bokning. Tveka inte att höra av er om ni skulle stöta på problem tel: +46 707 67 87 08

Close